Seguretat marítima

Inspecció i venda de basses inflables de salvament

Bote salvavidas

Gràcies a la nostra experiència i al nostre personal qualificat hem aconseguit l'autorització dels fabricants més importants per dur a terme les inspeccions de les basses a les nostres instal·lacions. Algunes de les marques per a les quals realitzem les inspeccions són: ZODIAC, DUARRY, VIKING, PLASTIMO, EUROVINIL, ARIMAR, BFA, AVON, etc.

 

Reparació d'embarcacions neumàtiques

Durant els nombrosos cursos a què hem assistit, impartits per fabricants d'embarcacions pneumàtiques com ZODIAC, BOMBARD, DUARRY, VALLIANT, NARWHAL, ARIMAR, BWA, GOMMONAUTICA, etc., hem seguit els diferents processos de construcció i conegut els diversos teixits amb els que es poden fabricar les embarcacions pneumàtiques. D'aquesta manera, ens trobem en disposició d'oferir les màximes garanties al servei postvenda.

Manteniment d'embarcacions
 

Revisió i venda de radiobalises

Radiobalissa

Distribuïdor autoritzat de la Radiobalisa ACR, Ocean Signal, Wamblee i disposem de tot l'equipament necessari, d'acord amb la normativa, per comprovar correctament l'emissió del senyal de la radiobalisa i la recepció per satèl·lit, amb l'expedició dels certificats pertinents.

Canvi d'hidrostàtics i bateries.

Revisió i venda de armilles inflables

Venda i revisió de armilles inflables tant per al sector pesquer, de conformitat amb la nova reglamentació, com per al d'esbarjo.

Salvavides

Contra incendis

Seguretat contra incendis

Disposem de personal qualificat per dur a terme revisions, recàrregues, proves hidràuliques i instal·lacions fixes en qualsevol tipus de vaixell.

Material nàutic i de seguretat

Visiteu la nostra BOTIGA ON-LINE, on podreu trobar part del material que us podem subministrar i gestionar la compra d'una forma còmoda i pràctica.

bruixola